=Symfonie

=Symfonie

Anotace: asi sluneční...


~~~~~~~~~
Sluneční

ráno sluneční den
a jenom ty,ty který
vytváříš můj noční sen...
O tom že
prapodivné žáby kvákají
proč asi Vesmír mlčí?
Odpověď ty žáby neznají
...tak bez řečí...
nanovlákna prý vrátí
nevidomým zrak
a počasí nám blázní
máme se snad bát?


Snad to všechno napraví
meteorologické oslavy
a jaro nebude zimě uhýbat
všechno si bude vesele
rozkvétat.
Vesmír nám třeba pošle
sluneční symfonii po mraku
nebo cirkusovou parodii
z repráku.
A pak?
Máme se snad bát?

Snad ještě ne.

~~~~~~~

 

 

Autor Květka Š., 09.04.2015
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: Linzerka, Jarka, Jort, Nikita44, Frr, Kett, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st...a zalévat netřeba

13.06.2015 10:48:08 | Linzerka

Květuško,krásný i obrázek :-)

09.04.2015 15:35:10 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí