---OBZOR---

---OBZOR---

Anotace: Dostáváme. Někdy si řekneme Dost A Máváme...

S prázdnou náručí si tykám,
nad strachem nevítězím,
v koutku duše vzlykám,
vznešeně v labutím peří.

Boj s přítomností nevzdávám,
však mám se na pozoru,
do ticha pomalu se vkrádám,
jasná mysl na obzoru.

Sama se sebou a štěstím v sobě,
budu si tu stát,
klid najdu dříve než ve svém hrobě,
s životem není nutno se prát.

Málo slov a více činů je třeba,
utřít slinu nad chtíčem s nápisem Sleva!
Autor Stepbystep, 09.04.2015
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí