Vyhlídka na město...

Vyhlídka na město...

Anotace: (10.4.2015) ...bez lidí, sama, vysoko nad městem... :)

Baví mě sledovat městečko z výše,
vypadá poklidně, pěkně a tiše.
Odlesky oken a blyštění řeky,
tohle bych mohla sledovat věky.

Zpěv ptáků a sem tam houkání vlaků,
sluníčko vyleze hned zpoza mraků.
Je krásné mít tu vše jako na dlani,
jak nádherné musí být odsud svítání.
Autor B.a.r.b.a.r, 10.04.2015
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice se mi líbí...ST

10.04.2015 17:27:13 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí