Mainstream

Mainstream

Anotace: ...

Jsme součástí mainstreamu,

nosíme turecký kalhoty

barevný náramky a tuniky

co nejvíc hand made a bio.

Jsme vegetariáni a hate free

více na cestách než doma.

S dobrou knížkou v ruce,

běháme a cvičíme jógu.

Hluboké myšlenky se vytratily,

nejdeme do důsledku.

Pod originálním obalem,

se skrývá součást mainstreamu.

Autor prouteny kosik, 11.04.2015
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Robin Marnolli, AndreaM, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jako "úvaha" dobrý a pravdivý...

11.04.2015 22:52:30 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí