Osobní prostor

Osobní prostor

Anotace: A koho necháte k sobě nahlédnout Vy?

Čtyři stěny, holobyt

žádná snaha o vyvěšení návštěvní doby.

Jen si zkus, dostat se dovnitř,donutit otevřít

a nezůstat jen u touhy Quijotovy.

 

Jen malý světlo se v dálce mihotá,

úsměvy chřadnou na smradlavou rakovinu.

Potkáš zde Hamleta, Kafku, Godota

a spoustu dalších......

 

JEN U DVEŘÍ...........ZA NĚ PUSTÍ JEN NA CHVÍLI

A NA PAMÁTKU NECHÁ HOŘKOU KOCOVINU.....

Autor Danuela, 13.04.2015
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, adaj
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nikoho páč nemám dveře a okno je zazděný...

14.04.2015 08:49:52 | enigman

Záleží na množství alkoholu.

14.04.2015 00:47:34 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí