Muž v odrazu skel

Muž v odrazu skel

Anotace: Už ani nevím, kdo jsem...

Kdo je ten muž v odrazu skel?
Vím, že ho znám, ale jméno jsem zapomněl.
Znám celí jeho život, znám ho líp, než se zná sám,
ale přes to ho nikdy pořádně nepoznám.

Znám jeho oči, v jeho botách jsem chodil,
všechny sví problémy jsem na něj hodil.
Snad jsem to já, nebo jsem alespoň byl.
Jeho osud jsem dávno zahodil.

Nepoznávám se, už nevím, kdo jsem,
zapomněl jsem proč má cesta vedla sem.
Zapomněl jsem své jméno, skoro i svou tvář,
nevím zda jsem poctiví, nebo jenom lhář.

Musím se asi zeptat lidí, ti mi řeknou co jsem zač,
jestli se mám smát, nebo mít v očích pláč.
Zřejmě to ví nejlíp, neboť já sám nemám zdání,
mě totiž včera zabilo milování.
Autor Křemen, 13.04.2015
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: ztracený 22, Kett, adaj
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I nešťastná láska muže člověka naplnit tou štastnou... Znám to... Píšeš dobře, líbí se mě tvé hraní si se slovy.. Je vidět že to tak i vnímáš...

15.06.2015 15:02:31 | ztracený 22

No, tomu já moc nevěřím :-) jsem rád, že se vám to líbí a děkuji :-)

22.06.2015 22:31:42 | Křemen

Ale to je krásná smrt.

14.04.2015 00:21:02 | adaj

Neni, pokuď je to nešťastná láska :-)

18.04.2015 20:01:26 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí