Nad tělem

Nad tělem

Anotace: ......

Tak trochu mimo a tak trochu nad tělem
Jak při poslední písni na poslední štaci
Plakal jsem dneska s mým strážným andělem
Nad tím jak pořád mu přidělávám práci

V slzách mi nadával do pacholků
Vždyť do mejch hříchů tolik viděl
A trochu mi připomínal jednu holku
Tu co jsem jí lhával a pak se styděl

Měl s ní i stejně klidný gesta
A v pohledu kouzlo svítání
Když ptal se zda vím kam moje cesta
Poslední roky se naklání

Já špatnej měl pocit kdesi dole
Jak pušce když koukáš se do ústí
A v tý náhle nalezený parabole
Jsem četl – i on jednou mě opustí

http://www.youtube.com/watch?v=L1c2YCHaFA8
Autor Blazius, 14.04.2015
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Amelie M., bogen, AndreaM, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí