Ojíněná krajina

Ojíněná krajina

Anotace: Letmé vzkazy

Ojíněná krajina

Dnes byla tráva omrzlá jinovatkou
a když jsem sevřel v dlani pár stébel,
píchalo to tak svěže a radostně.
Spatřil jsem na chvíli tvé rozesmáté oči
a cítil se zas jako na začátku.
Jsi krajinou,
ve které jsem se našel.
Autor Clay, 18.04.2015
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Nikita44, hanele m., jitoush, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí