Konec štěstí

Konec štěstí

Anotace: ...

Slzy tečou
slzy tečou
jedna za druhou
tou řekou
co má tvář tvoří
v kterém skončí moři
a slzy tečou
pro holku kterou
miluji miluji
srdíčka maluji
do větru je foukám
s slzou koukám
kam doletí kam??
zase jsem sám
chci jít tam
odkud návratu není
vše se změní
bude zatmění
mého slunce
jeden pohyb prudce
a mé ruce
pustí se
zábradlí tam zůstalo
a já letím
mé tělo dopadlo
nevím co mě to napadlo
proč proč proč???
zase ta otázka
zase ten kolotoč
jen ptám se proč
mám toho dost
můj post
na tomhle světě
je minulost
moje vytrvalost
je pryč
šel jsem dál
mám zlost
sám sebe jsem se ptal
kde chybu jsem udělal
co jsem podělal
Autor Mirusek, 03.02.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí