Dvě ze tří

Dvě ze tří

Anotace: ...a už jen poslední zbývá mi.

Přemoudřelost vznešených pánů
akademiků
a lehkovážnost, která plní srdce dvacetiletým dívkám, 
pro to dávno nemáš pochopení a
ODPORNÉ
ti případá čeho všeho jsi součástí.
Že jen tři ženy v životě můžeš doopravdy milovat
a čekáš na tu třetí, jednu
to není nic nad čím chceš bědovat,
ale předněji než vědmu oslovuješ láhev,
ke dnu.
Oslava života, Carpe Diem,
hovno smutek
C’est la vie!
probudíš se ještě k činu?
nebo stroze, bez počinu
mozek v dlani srdce v klínu,
na okolí hodíš vinu, vždyť co,
hlavně dožít
ve zdraví.

Autor hselby, 20.04.2015
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Jort, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí