Divná to doba

Divná to doba

Anotace: ANi nevim jestli je to básen , často nevim kam svoje psaní zařadit ale dám to do básně.

Klasifikovala jsme spisovatele na profesi,
zhýrála to doba,
většina umělcu vyhoří v mladém věku
kvuli nenaplnosti jejich genia,
protože žijí dnes a tady
ale uspěch umělce spíš příchází s dobou
umění jako projev zapisu skutecnosti
co se stala , nebo i nestala
ale vsak je pribehem
a přibehem který se stal
dnesni psani ale je ventilovanou
pohou formou přežití
clovek se bez toho aby si vydělával
na svuj holej život skoro ani neobejde
pak má být čás na umění
na umění co je oprvadu projevem duše
duše která žene člověka za tím tvořit
a ne jen forma ega která ho nutí přežít
protože dnes nejde o to co tvoříš,
jde jen o to jak to umíš prodat
Většinová populace se žene za penězi
na to aby mohla vubec zit
a všem tohle všechno příjde naprosto normální.
Autor Zrorení dionýsa, 21.04.2015
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Nikita44, hselby, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, je to tak. Ale co s tím naděláme?

23.04.2015 22:04:03 | Adramelech

...spíše by se hodilo do úvah...;-)

21.04.2015 21:59:07 | bogen

...to je mazec.. bohužel pravdivej:-)

21.04.2015 09:18:43 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí