Utíkám

Utíkám

Anotace: Chceme utéct před tím co se nám nelíbí, ale co když nás to dostihne...

Je temný večer, náhlý spád,
Utíkám nocí,
Cos mi to chtěl dát?

Temná noc, temný den,
Co je to za řád?!
Pořád utíkám jen…

Doběhnu tam, doběhnu zpátky,
Utíkám pořád…
Prázdné jsou řádky.

Tam je co bývalo tady,
Nevím, utíkám…
Kolik mě potkalo zrady.

Je temný večer, temná noc,
Utíkám stále,
Ztrácím svou moc.

Co bylo už není,
Pospíchej!!
Brzdí mě snění.

Drží mě tady,
Nevím si rady.

Utíkám, utíkám,
Mezi stromy uhýbám.

Noc pořád a stále sílí,
Upad jsem,
Utíkám bez brýlí.

Nemám síly už dále,
Utíkám, pořád a pořád stále.

Konec spěchu, konec strachu,
Stoupám, vidím své tělo,
V dálce vystřelilo, už naposled
Temné dělo…
Autor Itsepäinen, 03.02.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí