Obličej

Obličej

Anotace: který se vlní

 

Genia loci uzmout

magii místa uloupit

zabalit jemně do šátku

a po špičkách odejít.

 

--

 

Škatulka v podpaží

duši tvou obnaží

jak utíká,

míhá se,

stonoží!

 

...a všechny ty čáry

zrýsovat jinde

v okamžení.

Čarovat kde čára není

 

*totální oduševnění*

 

?

 

Tvá vůle se děj!

Hle, za tvými zády

objevil se kouzloděj

 

 

Autor Putovatel, 23.04.2015
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Recheera
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

10.12.2015 10:15:26 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí