(Ne)Pravda

(Ne)Pravda

Anotace: Jsem lhářem, když tvrdím pravdu, která k uvěření není. Jsem lhářem, když vidím...

Jsem lhářem, když tvrdím pravdu,
která k uvěření není.
Jsem lhářem, když vidím vadu,
o které nikdo neví.

Jsem chválen za lež,
která ti lichotí moc.
Do té doby než
krásu přikryje noc.

Hranice je připravena,
s kůlem ve uprostřed.
Lež úctě je podrobena,
pravdu nechme uhořet.

Jsem lhářem, když řeknu že jsem člověk,
který našel pravdu,
Proto odsouzen jsem za vděk,
který našel cenu.

Pojistit se proti pravdě,
kdyby náhle přišla.
Chytnout se lži dravě,
kdyby najevo vyšla.

Budu tím bláznem,
který viděl pravdu.
Někdo mě nazve pánem,
Druhému jsem pro srandu.

Ale každým pádem,
půjdu na hanbu stát.
Obklopen davem,
mající za úkol mě se bát.
Autor Luxkas, 23.04.2015
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Dexteres, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí