Noční (emoční)

Noční (emoční)

Anotace: Taková pravdivě smutná báseň

Za černočerný noci,

po osmi pivech,

když oči se ti klíží,

jsi plná emocí

a smrdí ti dech. 

 

Pak vybleješ srdce svý na chodník

a až se rozední,

po noci plný deště

tu tiše křičím,

snad chci ještě, ještě víc.

 

Ale už nepřichází nic,

už nic neříkáš. 

Autor devil_inside, 25.04.2015
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí