Lucka

Lucka

Anotace: Pro jednu krásnou Lucku, které jsem to napsal ve spěchu v jedné hospodě. Bohužel jsem se už nedozveděl jak se jí líbila :-)

Lucka, jméno od Bohů,
kéž byli by jsme dýl pospolu.
Pro tvé vlasy zabil bych člověka,
vedle tebe člověk nespěchá.
Když vidím tvé oči,
cítím,jak se svět točí.
Pro tvé krásné dlaně,
zabil bych i nevinné laně.
Až potkám tě znova, budu rád,
doufám, že se budeš smát.
Autor Křemen, 25.04.2015
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí