Emoční

Emoční

Anotace: Zatím snad má nejkratší.

Srdce rozervané,
však žár v něm stále plane,
mozaika z tisíce střípků,
láká mě návštěva vinařského sklípku
a bude-li mne hlava třeštit,
alespoň na čas přestanu své srdce řešit.
Ádie.
Autor JEIDY, 03.02.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí