kde je ten princ?

kde je ten princ?

Anotace: ....:)

Už nejsi tím princem,
po kterém má duše touží,
ale přesto všechno jsi můj muž
a ikdyž se mé srdce často souží,
nevezmu na něj nůž.
Chybí mi něha a trochu romantiky,
upadli jsme do rutiny,
zbyly jenom zvyky,
někam ztratilo se kouzlo vášně.
Máš jen svou práci,já své básně
a přesto všechno,že jsi dříč,
do tvého světa nedal jsi mi klíč.
Co bude dál?
Už nechceš být princem?
Buď tedy můj král.
Autor JEIDY, 03.02.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Myslím, že tomu rozumím. Tohle řeší asi hodně lidí. Já mám také jen své "básně"

14.03.2007 20:19:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí