Co jsi?

Co jsi?

Anotace: Tudel básničku jsem složila na jednu slečnu co žije ve svým pohádkovým světě...Nevidí realitu, hold je to její smůla taky si proto všichni myslí to co si myslí a já jí tímto vzkazuju toto..

Jsi anděl, kterého sneslo samo nebe,
říkáš upřímnost, ale ponižuješ sebe.

Jsi ďábel s uvězněným andělem v těle,
všichni to vidí všichni kromě Tebe.

Jsi ďábel co bere sílu,
nikdo v tobě nemá víru.

Tak co teda jsi??
Nemůžeš být všichni tři.
Ty jsi anděl s ďáblem v těle,
jednou někoho bereš a potom ho pošleš do prdele.
rozhodni se pro jednou co vlastně chceš,
dobro nebo zlo, pravdu nebo lež...
Autor Switsi, 03.02.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí