Všichni sme mrtvý, Dejve

Všichni sme mrtvý, Dejve

Anotace: ...

čeho se bojíš

čeho se bojí

dej to na dlaň

já se bojim taky.

 

mluvit sám

k sobě

o tom co si dneska dám

realitu? nebo kryt v posteli.

 

Pocem, odevzdej tělo

duši neberu

v tom je ten fór

Každej se jí totiž zbaví sám.

 

můžu hrát na schovávanou

haha že mě nenajdeš

v to bych asi doufal, trochu

kurva, vždyť já taky hraju o život.

 

až si vypustim

všechno vykradu?

a ne neodpustim, spíš opustim

vim že se to tak dělá. Protokol.

 

Pche, ne díky. Známka punku čubpko.

Autor P.T., 30.04.2015
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Romana Šamanka Ladyloba, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou ou ou.....vidim v tom trošku pravdy

15.06.2017 22:49:47 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí