1.MÁJ

1.MÁJ

Anotace: -

Ulice jsou vymetené od lidí

Co pracují od vidím do nevidím

Na zastávkách dnes to zeje prázdnotou

smutný řidič nemá cihlu nad botou

 

Třešně kvetou  podél cesty polibky

Slunce na to ze své mračné kolíbky

Vykukuje zatím jenom nesměle

Dnes je První Máj a z lidí andělé

 

Vygooglil jsem si dost pádných důvodů

Bych nemusel  trčet někde v průvodu

Dveře otevřeli staré fabriky

Staré jako dnes koupené rohlíky

 

Tak se ve mně mísí různé pocity

Ke svátku co je i není přežitý

Slaví milovaní i co milují

Nám ostatním i dnes všude čepují.

Autor Bolder, 01.05.2015
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí