Ruku v ruce

Ruku v ruce

Anotace: ..

     

   Kdo vysnil naše životy,

   ten příběh ztracených

   co s každým novým dnem

   budí se v osamocení,

 

   ochuzené o pohlazení,

   pod jabloní

   líbají se cizí těla

 

   chtěla jsem 

   a někdy o tom snila, 

   že půjdem ruku v ruce, 

   v máj i na vánoce

 

   po společné cestě,

   

   ještě

   zapomněli jsme se

   potkat jinde než

   ve snovém světě. 

   

   

   

   

Autor Daniela, 01.05.2015
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, MARKO, Nergal, knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na valše...

05.05.2015 23:11:16 | enigman

trošku smutná..

01.05.2015 12:33:49 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí