Stín

Stín

Anotace: ...

Stín

Je tady!
Otáčí se však k nám zády.
Je tady a nikdo si ho nevšímá.

Je mezi námi!
Je stále s námi.
Každý den nás objímá.

S námi chodí spát,
S námi se učí milovat.
Je sám a zároveň je s námi,
je sám, i když je všem známý.

Kdo je ten podivný muž?
Chcete jej poznat konečně už?
Nuže dobrá, koukejte!
Hlavně se však nesmějte.

Stín je to milí drazí.
Prý nám všem vizáž kazí.
Není to však naopak?
Není to tak, že z něj máme strach?

Když kráčíme, kráčí s námi,
na zábavách se s námi baví.
Ale když večer jdeme spát,
on nejde, musí o nás dbát.
Autor Desktop_men, 03.02.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedené dílko...líbí se mi...ten stín by stálo za to poznat...hlídá tvé sny a tvoří ty nejkrásnější dny=)...v životě..

03.02.2007 17:29:00 | Monom55

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí