Říkanka pro hladovějící...

Říkanka pro hladovějící...

Anotace: ...

Dětská říkanka pro hladovějící

Přines si zlatičko svou vlastní lžičku
a dostaneš i ty do rendlíčku.
Dostaneš cokoli si budeš přát,
jen tu lžičku si asi budeš muset vydlabat.

Támhleten strom se možná hodí,
je pěkně zakřivený od přírody,
tak vezmi si nůž a čiň se můj smíšku,
jinak nedostaneš polívčičku.
Autor Desktop_men, 03.02.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí