dobronoční II

dobronoční II

Anotace: __ 9.10.2014 __

 

než usneš

natáhni ještě ruku

pohlaď po vlasech

po tváři

než odnesou tě

malí snoví popeláři

na hromadu

bezčasí

bezpečí

bezový vůně

než usneš

jako malé slůně v klíně

jako Tultapír

jako kapka v okně

jako slza na tváři

než

malí maličcí

popeláři

naloží tě

a zmizíš mi zas

pryč...

Autor fialová, 06.05.2015
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, J's .., Olex, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí