Není snadné

Není snadné

Anotace: být

pták.

 

Překvapuje mě,

jak moc chci být tak,

že se můžu nechat zranit.

 

A zranit svoje večery,

protože v jitřním světle

je hůře vidět,

jak se pro tolik prostoru

nemůžu hnout.

Nikdo tu není.

(Ty tu nejsi)

 

Snad půjde usnout

ve večerním osamění.

(se mnou prosím přej si)

 

 

Autor Putovatel, 07.05.2015
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí