Sebeopuštění

Sebeopuštění

Anotace: Když odcházíte...sami od sebe....dávejte pozor....sami na sebe

Šedivé slzy
Opíjen depresí
Usínám se do jiných světů
Možná brzy
Už řeknu si
Nějakou nádhernou větu
O tom, že
vykradu něčí mysl
Abych už nebyl sám
Protože
Jinak to nemá smysl
Z obrazu sejmu ten rám
Omezení
Formu bez obsahu
Který je jinde
Bez vězení
Mou ryzou povahu
Jak životem jde
Bez cílu
Jen tak někam
Za obzor
Pro sílu
Prostě jen tam
Teď pozor
Aby ses z prozření
Nepotrhal
Autor Vik, 07.03.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí