JAK

JAK

Anotace: ...

Jak jen se odpoutat,

osvobodit

na nic se neptat,

neranit

jak neronit slzy,

kdyz samota tizi

jak necitit utrpeni,

co na tom,ze vlastni neni

jak zadrzet stesti


Jen bolestnou cestou za nadeji,

ze ti Dobri se domu vraceji

Autor Anna Podi, 08.05.2015
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí