Lenoch vynálezce

Lenoch vynálezce

Anotace: .. .. ..

Vždy českého kutila
lenost jeho nutila
vynalézavým víc býti
nejen tak zbůhdarma dříti

nezmapovat každou práci
rozhodně se nevyplácí
Nepřemýšlet a jen makat ?
Výsledkem je pak jen vakát

vždy nutno na mysli míti
jak si práci usnadniti
pak již lze jít na věc zpříma
zastínit kutila Tima
Autor Heron, 03.02.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí