S naší Backou

S naší Backou

Anotace: .. s lehátkovým vozem

S naší Backou na kolejích
jezděte vždy pomaleji
než s jinými vozy
podává se strava pití
vše by mohlo za své vzíti
celebrity vozí

před průjezdem ve stanici
dopředu všem nutno říci
ať v pozoru stojí
událost je to vždy velká
od neděle do pondělka
sever s jihem pojí

Na trasách napříč Evropou
ať pražce příliš nehoupou
Autor Heron, 03.02.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí