Nula mínus

Nula mínus

Anotace: ...

 

Jsme stejná krevní skupina

co od nuly začíná

 

Jen začali jsme mínusem

Přesvědčena o tom jsem

 

Jsme vyjímka z logiky početní

Mínusy do kladu se nezmění

 

Ač chutnáš víc,

než bych si přála

Vycházíme prostě z mála

 

Nechci se chovat skrytě

Jednoduše...

Nezasloužím si tě

 

 

Autor Martinecka23, 10.05.2015
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí