Tma..

Tma..

Anotace: ...

Šla nocí, nahá a smutná, ztratila vše.
Ztratila smysl života.
Lidé vyhlásili konem nocím.
Chtějí jen dny.

Svítila slabě, plakala a mlčela.
Nevěděla kam jít, bez práce zůstala.

Lidé nechtějí tmu, chtějí jen světlo.
Chtějí lásku, která stejně bolí.
Chtějí přátele, které jednou stejně ztratí.
Chtějí vše.
Ale ne tmu.

Je krásná, tajemná, skrytá v černém plášti pošitém miliony hvězd.
Je vznešená.
Je sama sobě svým pánem.

Hvězdo, nezhasínej, tma ještě neodchází.

Tmo, vrať se zpátky!

Zachraňte mi tmu!!
A když ne pro mě, tak aspoň pro tu hvězdu!

Ta za nic přece nemůže.
Autor katttka.k, 03.02.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí