Ve snu

Ve snu

Anotace: minulost mě dohání všude . . .

Ve snu vídám tvou tvář
k té co do ní hledí teď citím zášť.

Ve snu vídám tvoje rty
už nejsme my – tedy já a ty.

Ve snu vídám tvoje vlasy
jiná je teď čechrá asi.

Ve snu vídám tvoje tělo
to pod kterém se moje chvělo.

Ve snu vídám naše plánování
teda spíš moje vzdušný malování.

Ve snu vídám tvojí bradku
proč si mi zlomil srdce, zmetku.

Ve snu vídám jak měls mě rád
tys však naší lásky kat.
Autor lostris, 15.05.2015
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Donatien A. Filie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí