První paprsky

První paprsky

Anotace: první paprsky po dlouhé kruté zimě .zhyň mě. větvičky stromů bez listů...

první paprsky
po dlouhé
kruté
zimě

.zhyň mě.

větvičky stromů
bez listů


vyprahlé pařátky smrti

.škrtí mě. škrtí.

slaběmodrý nádech dní

z komínů kouř
ze spálených vteřin
minutový popel

pomačkané prádlo
odhozené v rohu

zmuchlané všední dny
zmuchlané hlavy
pochroumané myšlenkami

zívají si

milostné písně.
Autor Víla, 16.05.2015
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, CoT, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtu tě teď z dlouhé chvíle a...dobrý

16.05.2015 14:17:52 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí