Marnivá

Marnivá

Anotace: První pokus zbavit se viny.

Mlčky zírá na obraz v zrcadle,
trhá si vlasy,
zkouší si odpustit.
Ten obraz je bolestně skutečný,
tak jako stíny co bloudí,
hluboko v hlavě,
kde proudí ta krev,
co chutná jak líh.
Už nechce vyprchat,
hořká a štiplavá,
jak včerejší vzpomínka,
rozbije zrcadlo, zbude jen tma.
Autor Violin, 18.05.2015
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí