MoJe

MoJe

Anotace: Mějte krásný klidný den.....

A do duše se vkradl klid a mír,

tak jako když netopýr

najde místo ke spánku.

A vůně ranních červánku

obemkne Tě v náručí.

A první kávě poručí,

aby voněla co nejdéle.

Když i Šípková Růženka

musí vstávat z postele,

než přijedou si pro ni,

a odvedou ji zbaběle do komory,

kde probudí se i Ti největší spáči.

 

Občas i abstinenti pijí co hrdlo ráčí,

snad na zastínění životních strastí.

Balancujem nad propastí,

a záchranný pás poškozen a ztracen.

Tvůj názor poprvé nevyvrácen

a přesto voní jak sto let stará kyselina.

 

Takhle to nekončí a ani nezačíná,

když slovům zazvonil umíráček.

To poezie vlasy schovala si do natáček,

tiše šumí, odpočívá....................

 

 

 

 

Autor Danuela, 19.05.2015
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Frr, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí