Ještě neblázním

Ještě neblázním

Anotace: K obloze se dívám...

Už nehořím - jen doutnám,
vítr dávno plachty vzal,
tak stojím, nic nečekám,
a cesta jede pořád dál,

roky jsou ferrari co zrychlujou,
hodiny řvou, ciferník se protáčí,
brzy prolomí rychlost zvukovou,
a já jim prostě dávno nestačím,

dobrý svět si mě pozvolna mění,
k malbě své a já se nebráním,
bere obrázky, myšlenky dění,
dívám se k obloze, ještě neblázním...
Autor pTk, 24.05.2015
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí