Škvrny

Škvrny

Anotace: dobrú chuť

Bravčové srdce, pumpuje do môjho čaju sladký med,
Zo stropu kvapká roztok hemoglobínu do stredu šedého prašivého čela,
Vylákal masu lačných bielych červov, je ich presne 39.
Biele havrany obsadali gauč a stoly, pejú Mahlerovo Kindertotenlieder.
Po ceste do práce, ostali sme chvíľu sami, nohy sa nám utopili v čiernom žeravom asfalte,
Usmiala si sa na mňa, tiekla ti krv z oka,
Vysal som ju, toť dnešný chod.
Usmiala si sa znova, z jazyka ti trčal kus mäsa,
Bol môj.
Autor lechienandaluz, 25.05.2015
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí