Hlavotoči

Hlavotoči

Anotace: slyším brouky hlavotoče jak prokousávají si cestičky ten zvuk je skřípáním...

slyším brouky hlavotoče

jak prokousávají si cestičky

ten zvuk

je skřípáním

nehtů po tabuli

je jízdou nože

po prázdném talíři


hlava plná hlavotočů

kladoucích larvy pochybností

brouků s blyštivými krovkami

s kusadly

mocnými nástroji


hravě prokoušou se

každým zákoutím

tvé hlavy.
Autor Víla, 25.05.2015
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, bogen, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí