Nekonečná smyčka dnů

Nekonečná smyčka dnů

Anotace: ozvěny tichých hlasů zavrtané v mozkových závitech má hlava - červy...

ozvěny tichých hlasů

zavrtané

v mozkových závitech

má hlava

- červy prožrané jablko

pulsující hemžení

neviditelných forem

propletené nitě myšlenek

bez začátků

a bez konců

nekonečná smyčka dnů

rána

a večery

oprátky

kolem

krku

utažené.
Autor Víla, 30.05.2015
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, Nikita44, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí