Větev v proudu

Větev v proudu

Anotace: Kdo jsem, odkud kráčím a kam?

Posviť mi na cestu
Nevím, kdo jsem
Jak větev pod splavem
Dostat se z kola ven
Už je to opravdu
Nebo jen sen

 

Kde rostly kořeny
Kde je má zem
Co mízu živila
Matku mou zplodila
Sehnutou pod tebou
Nocí i dnem

 

Kéž jednou vypluji
V poklidný proud
Smířená s nebesy
Tam jako ve mně jsi
I větev má naději
Svobodně plout

 

Autor koza rohata, 01.06.2015
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: adaj, Frr, Nikita44, bogen, Rozina, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí