Kavárenská

Kavárenská

Anotace: Sedím s notebookem v kavárně a napadaj mě básničky:D

Sedím v kavárně
přemýšlím
baví mě pozorovat lidi
poslouchat
nenápadně jejich příběhy
dívat se do obrazovek notebooků
občas číst titulky knížek
vzhůru nohama
zapálím si další cigaretu
upiju kávy
zamyslím se
co objedná si pán vedle mě?
Autor oriskovanutela, 01.06.2015
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí