Bláznovina

Bláznovina

Anotace: ...aneb co s mým intelektem udělaly dvě děti :D

Napadlo mě právě
nohou bosou
courat v trávě
ranní rosou...

Brzo po ránu
vyběhnout ven,
ještě v pyžamu,
pro lepší den.

A nebo taky
- bláznovina ještě -
až budou mraky,
tančit v kapkách deště.

Až půjdem do lesa
zkusíme bojovku,
s lesními skřítky
budem hrát na schovku.

Za letní bouřky
cákat se v louži,
rýmě se vyhneme,
zdraví nám slouží.

:)
Autor Písklátko, 04.06.2015
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Jenda P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí