Tak

Tak

Anotace: bl.bl.bl.

Tak nejak do prázdna,
šumíme ako listy stromov,
čakajúc kvapky z hora, je to veľa
z chladu kus tepla cudzieho tela.

Tak nejak zbytočne na obežnej dráhe zeme,
ťaháme to ďalej aj keď nevládzeme.

Tak nejak pomaly
plynieme do svätej Valhaly.

Tak nejak to celé nedáva zmysel,
ako jeden z miliónaa vojakov,
čo visel.

Tak nejak je to asi jedno,
veď kolečko na fúriku sa stále točí,
duša je bez hraníc a nikto ju už nezotročí.
Autor lechienandaluz, 06.06.2015
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí