Co čekáš?

Co čekáš?

Anotace: na co myslíš, to se splní...

choulíc se
do teplíčka
srdíčka něhy
bytosti nejbližší

jseš nahý

nečekáš zranění
nečekáš břitvu v oku

nečekáš

jen jsi
šťastný

a když tu kudlu čekáš
jako by opravdu bodala...

a na co teda čekáš?
a co teda dostaneš?
Autor TH, 04.02.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí