Anti

Anti

Anotace: skepsa

Sú kúty vesmíru kde mám
voľáky domov pre dušu
v tele, čo napriek tmám-netmám
sem a tam kmitá odušu

unikajúc zrakom elít
akýchsi odkiaľsi vplyvných
horizont mením za zenit
z dôvodov im prapodivných

ako to, že som to schytal
na rozdiel od nich od tamtých
na to som sa vás nepýtal
- či som normálny, piť kalich

svoj musím na -ex až do dna
našťastie tie kúty pre mňa
sú ako stvorené okná
vesmíru dokorán, z temna

zákutí ako na dlani
vidím svet cez ´rybie oko´
neunikne mi nič, ani
´údajné´ ufá, niekoľko

skeptikov verí na vedu
i ja, nebyť istých kútov
v réžii úf hrám sa na vedmu
nesúhlasiť s pravdou krutou

môžu tí vied na výslní
nieto nad kúty, tma lieči
tri želania vševed splní
mať štyri skepse sa prieči

do bútľavých vŕb po kútoch
sto ich vykričím, nech vedia
že som tu tiež, je mi ľúto
- onakvejšie mám masmédiá
Autor Petbab, 07.06.2015
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Sima, Amonasr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí: "Sú kúty vesmíru kde mám voľáky domov pre dušu"... celá báseň je mi velmi blízká... Děkuji :-)

07.06.2015 08:07:48 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí