Naivní zamilovanost?

Naivní zamilovanost?

Anotace: (8.6.2015)

Chvíli máš pocit, že má tě rád
Pak sleduješ, jak v dáli mizí
Opouští docela rozjetej vlak
Připadáš si jako cizi...

Chvíli si připadáš milována
Že svět ti u nohou leží
Nebuď naivni, jsi v tom sama
On rychle od tebe běží...

Chvíli si myslíš, že jsi fakt šťastná
Krásný to pocit, být s někým
Myšlenka je to velice slastná
Však zakrátko zahalí ji dým...
Autor B.a.r.b.a.r, 08.06.2015
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí