Za krvavou řekou

Za krvavou řekou

Anotace: Volám lásku...

Za krvavou řekou

Za krvavou řekou, za černými lesy.
Mám pro tebe správu! Kde jsi lásko? Kde jsi?
Hledám, hledám, stále hledám,
dokud nenajdu tě, tak klidu nemám.
Kde jsi lásko, kde jsi?
Snad za řekou? Či lesy?

Hledám, hledám, hledám klid.
Kdy už ten klid budu mít?
Přes řeku a černé lesy,
volám: Lásko, lásko kde jsi?
Kde jsi lásko, kde jsi?
Jsi za řekou? Či lesy?

Za krvavou řekou, za černými lesy.
Pod dělostřeleckou palbou, mě příchod smrti děsí.
Z mých úst se poslední slova derou:
Lásko, kde jsi, chci být jen s tebou.
Kde jsi lásko, kde jsi?
Jsi za řekou? Či lesy?

Andělé se ke mně z nebe snáší,
někteří mlčí a někteří pláčí.
Kolik utrpení se za řekou skrývá!
Ze země teď po stromech krev vzlíná.
Za krvavou řekou, za černými lesy,
ozvěnou zní slova: Kde jsi lásko? Kde jsi?
Autor Desktop_men, 04.02.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí