V šedém domě

V šedém domě

Anotace: ......

Čas kamsi do tmy za má záda padá
Přestože hodiny na zdi jsem už pět let nenatáh’
Na lustru pod stropem prach se pomalu střádá
A smutek už dávno surově přepral strach
Strach z beznaděje a samoty
Strach o naší lásku a životy

Vixlajvant na stole a v rohu vyhaslá kamínka
Obraz co zvláštní býval je už jen ponurý
Ve skříni bez dvířek nehybná holá ramínka
A vzpomínky na tvou tvář už ztrácí své kontury
A světlo svíčky nezateplí
Tu cimru kde i okna osleply

http://lihomor.cz/Zaklad/V tichem dome.mp3
Autor Blazius, 09.06.2015
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Minna Seayard, Jort, melebele, jitoush, Malá mořská víla, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice povedené.

29.09.2016 20:03:06 | Minna Seayard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí