fantom opery

fantom opery

Anotace: ...

fantom opery
rozpolcená tvář
pod škraboškou noci

duši neschováš

chvěje se ti hlas
čím...láskou?

po které z nás

v paprscích svítání
z ní kousek po kousku
vždy znovu

vyzpíváš
Autor zdenka, 16.06.2015
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: Malá mořská víla, AndreaM, Nikita44, Lůca, Pamína, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí